Lad os lige fortælle dig, hvordan vi arbejder

Vi arbejder konsekvent ud fra vores 360°-proces​, hvilket betyder, at vi afdækker hele processen fra du beslutter dig for at gå live, til vi slukker for signalet.

Lad os lige fortælle dig, hvordan vi arbejder

Vi arbejder konsekvent ud fra vores 360°-proces​, hvilket betyder, at vi afdækker hele processen fra du beslutter dig for at gå live, til vi slukker for signalet.

Light

For brands, der ønsker at gå live med en høj frekvens og med høj kvalitet i tråd med deres visuelle identitet.

Lad os tage en snak

Inkluderet i pakken

Basic

Populær

For ambitiøse brands, der ønsker at gå live med relativ høj frekvens, høj kvalitet og konstant udvikling.

Lad os tage en snak

Inkluderet i pakken

Plus

For større brands, der ønsker at gå live med høj kvalitet samt ønsker at outsource så mange opgaver som muligt.

Lad os tage en snak

Inkluderet i pakken

Enterprise

Som udgangspunkt tilpasser vi alle vores samarbejder, men vi tilbyder også en række ekstra services.

Lad os tage en snak

Vil du øge din online tilstedeværelse og styrke kunderelation, så tilbyder vi

Værdier, som vi altid arbejder ud fra

Grundig behovsafdækning

Rette balance mellem autencitet og æstetik

Analyse- og datadreven tilgang

Identifikation af eksisterende identitet og tone of voice

Hyppig, tillidsfuld og åben dialog

Brands vi hjælper

Ekstra services

Onboarding i live shopping

Skal du prøve kræfter med live shopping for første gang, eller ønsker du blot at lægge et ekstra niveau på? Vi ved, hvad der virker, og klæder dig på til alt fra formater og opbygning til øget interaktion og marketingaktiviteter.

/ Afhænger af behov

Studie

Du kan leje vores skræddersyede live shopping-studie til dine events – om dagen såvel som aftenen. Studiet indeholder en masse teknisk udstyr, der er nødvendigt for at afvikle en professionel liveshopping; lys, lyd, stativer og en lang række forskellige miljøer, der kan tilpasses til lige dine behov.

/ Pr. dag eller aften

Test-event

Når du skal gå live for første gang, er der mange ubekendte faktorer; præsentation af produkter, god interaktion med seerne, naturlig værtsrolle og ikke mindst opbygningen af dit event m.m. Vi tilbyder at lave et test-event med dig, hvor vi afvikler det på en lukket side og kommer med den nødvendige feedback.

Vært / træning
af vært

Vi tilbyder en række værter, hvis I ikke har nogen internt, der kan udfylde rollen/rollerne. Derudover hjælper vi jer også med at uddanne jeres egne medarbejdere, så de kan blive gode værter og komfortable med at stå foran kameraet og interagere med en masse seere.

/ Afhænger af behov

Moderator

Når du går live på dine sociale medier, når du helt automatisk ud til en masse forskellige mennesker – og det er fedt. Men det kan også være udfordrende at have overblikket over alle kommentarer og samtidig sørge for, at alle får svar på deres spørgsmål. Vi har masser af erfaring som moderator, og hjælper gerne til.

/ Pr. dag eller aften

Teknisk rådgivning

Har du brug for et godt råd, eller et par gode tricks, som du kan have i baghånden? Vi har de seneste år opbygget en stor tekniske viden og knowhow, som vi hellere end gerne deler ud af. Få et personligt møde med en af vores specialister eller besøg vores webshop, der byder på en masse udstyr og produkter.

/ Afhænger af behov

Content- og videoproduktion

Vi er eksperter i videoproduktion helt generelt, og det betyder, at vi også kan hjælpe dig med at få produceret alt fra reklamevideoer til f.eks. portrætvideoer. Vi har stor erfaring med konceptudvikling, som vi gerne hjælper med, og herefter er vi mere end klar på at producere videoer af høj kvalitet.

/ Afhænger af behov

Social media management

Vi hjælper en række mindre- og mellemstore virksomheder med at styre deres sociale medier. Det gælder alt fra contentproduktion og idé- og konceptudvikling, men også daglig drift af medierne samt planlægning og eksekvering af bl.a. ja tak-tilbud, som vi har stor succes med på Facebook og Instagram.

/ Afhænger af behov

Oplæg om live shopping

Vi er eksperter i live shopping og lives på sociale medier generelt, og hvis der er noget, som vi elsker – så er det at dele ud af vores viden og give en masse interesserede de helt rigtige værktøjer og kompetencer. Derfor stiller vi hellere end gerne op til både oplæg og foredrag omkring live shopping.